Karriär / Jobb

Stuveriarbetare

Välkommen till en unik arbetsplats

Vi har supermoderna truckar och enorma containerkranar, men om vi inte har kompetent personal kan vi stänga ner vår hamn. Helsingborgs Hamn är en unik och spännande arbetsplats. Idag är vi runt 200 personer som var och en bidrar med sin kompetens. Enkelt beskrivet bygger vi vår verksamhet på åtta avdelningar, alla viktiga kuggar i maskineriet vi kallar Team Hamnen. 

Lediga tjänster

Inte en tjänst för dig? Du är välkommen att skicka in en spontanansökan via formuläret nedan!

Våra värderingar

En sund företagskultur med värderingar som känns naturliga och självklara för alla oavsett roll i hamnen lägger grunden för ett väl fungerade företag. Nöjda medarbetare ger nöjda kunder och med goda resultat skapas möjligheter för fortsatta investeringar i personal och infrastruktur.

Produktionsledare i arbete i Västhamnen

Ansvarsfulla

Medarbetare

Vänliga

Personal i kontorsmiljö.

Utvecklande

Medarbetare

Ärliga

En pulserande arbetsplats

Vi står till tjänst dygnet runt, alla dagar. Helsingborgs Hamn ligger i en expansiv del av Norden och fungerar som en knutpunkt för järnvägstrafik och lastbilstrafik längs E4 och E6. Vårt läge gör oss till en av Sveriges mest anlitade hamnar. Sundet utanför Helsingborg är ett av världens mest trafikerade och vi tar hand om sjötransporter från hela världen.

Stuveripersonal i arbete.

Teamwork

Hamnen arbetar som ett stort lag. Och det på en spelplan som är gigantisk. Hamnens yta består av ett landområde på 818 049 kvm och ett vattenområde på 673 600 kvm. Den totala kajlängden är 3 430 meter.

Det krävs en omfattande planering, erfarenhet och att varje enskild medarbetare kan sitt jobb och att varje enskilt arbetsmoment ”kuggar” i med nästa.

Team Hamnen ser till att hålla maskineriet vid liv och står till våra kunders förfogande. Dygnet runt, året runt. Kanske bör du också bli en av oss?