Skapa konto till ny VGM-portal

Vi har nu tagit vägning av enheter ytterligare ett steg och vi vill presentera vår nya VGM-portal!

Speditörer, godsägare, rederier och enhetsägare kan nu få tillgång till webbportalen. Där kan ni framöver hantera alla VGM-beställningar, ha full kontroll på era beställningar i realtid och vågsedlar skickas automatiskt till er när containern blivit vägd. Ni får även en tydlig översikt på era beställningar, tillgång till statistik och faktureringshistorik. All information som finns tillgänglig i portalen går att exportera till Excel.

Den nya portalen möjliggör större frihet gällande beställningstidpunkter. Ni kan fritt kan boka vägningar fram till att containern anländer till gaten till den låga taxan. Beställningar som gjorts efter att containern anlänt till hamnen debiteras den högre taxan.

Standardpriser:

  • Före ankomst 350 SEK/enhet
  • Efter ankomst 850 SEK/enhet

Från och med den 1 juni kommer vi inte längre ta emot beställningar via mailadressen vgm@www.port.helsingborg.se då alla beställningar ska göras via den nya portalen som finns på kund.www.port.helsingborg.se

Saknar ni konto? Vänligen kontakta vår kundsupport. Användarmanualer skickas ut samtidigt med inloggningsuppgifter.

Är ni ny kund i Helsingborgs Hamn? Då behöver vi följande uppgifter.

  • Fullständigt företagsnamn/beställare
  • Fakturaadress
  • Org. Nummer
  • Kontaktuppgifter