Vi söker en vikarierande Ekonomiassistent

Ansökningstiden är passerad – tjänsten är tillsatt.

Du kan vara säker. Idag har du använt eller ätit någonting som har passerat Helsingborgs Hamn. Vi är en av Sveriges största färjehamnar, en containerspecialist och en av norra Europas ledande hamnar. Helsingborgs Hamn erbjuder rederier, transportörer och speditörer en attraktiv infrastruktur med effektiva tåg-, väg- och sjöförbindelser. Att vara expert på containerhantering innebär att ha viljan, kunnandet och erfarenheten att ta hand om allt från bananer till stål. Det är människorna i hamnen, lagarbetet, som har bidragit till vår framgång. Vi har moderna truckar och enorma containerkranar, men utan vår kompetenta personal kan vi inte utföra ett bra arbete. I Helsingborgs Hamn AB, som ägs av Helsingborgs stad, arbetar cirka 215 personer. Hos oss finns allt från ekonomer, tekniker, produktionspersonal, säljare, servicepersonal till IT-experter. Våra värdeord är Ansvarsfulla, Vänliga, Utvecklande och Ärliga.

Välkommen till Sveriges bästa och trevligaste hamn!

Om tjänsten

Vi söker nu en vikarie till vårt team för Redovisning och fakturering.

Fokus i rollen som ekonomiassistent är främst att självständigt arbeta med fakturering av våra tjänster såsom båtanlöp, fartygshantering och logistiktjänster. I rollen agerar du proaktivt och är en supporterande funktion för organisationen i frågor kring fakturering.

Du kommer att bidra i arbetet med att utveckla och förenkla våra processer i samverkan med övriga verksamheter.

Tjänsten är en tidsbegränsad anställning, ett föräldravikariat, på heltid under ett års tid med tillträde senast den 1 september 2021.

Din profil

Vi söker dig med en kvalificerad ekonomisk utbildning, på lägst gymnasienivå. Du kanske just har avslutat dina ekonomistudier och är på väg ut i arbetslivet. Ett par års erfarenhet av ekonomirelaterat arbete är meriterande, men inget krav.

Du har goda kunskaper i Office-paketet och en god systemvana. Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.

För att trivas och lyckas i rollen behöver du vara noggrann, effektiv, strukturerad och samarbetsorienterad. Med en positiv och prestigelös personlighet bidrar du till en bra dag på jobbet.

Ansökan och kontaktpersoner

Välkommen med din ansökan senast den 2 juni 2021. Du ansöker genom att mejla till HR@port.helsingborg.se. Vi tar endast emot ansökningar via e-post. Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag. Intervjuer av kandidater till denna tjänst kommer att genomföras under vecka 23.

Helsingborgs Hamn välkomnar alla sökanden och eftersträvar mångfald. Helsingborgs Hamn behandlar dina personuppgifter när du kommunicerar via e-post med oss. Du kan läsa mer om dina rättigheter och om hur Helsingborgs Hamn behandlar personuppgifter här:

Vid frågor går det bra att kontakta ekonomichef Malin Wingren,
Förnamn.Efternamn@port.helsingborg.se

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till annonskanaler och vi avböjer vänligen kontakt från annonsförsäljare och liknande.